Gå til innhold

Kjøttdeig. Godt, men...


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei!

Jeg lurer på en ting. Jeg er glad i kjøttdeig, og spiser det kanskje sånn en til to ganger i uka. Da gjerne krydret eller med tomater, løk og andre grønnsaker. I en gryte med salat til, eller som pastasaus. Problemet er at en liten stund etter hver gang jeg har spist det, får jeg løs mage og følelsen av at jeg må på toalettet og ta med meg en stor bok å lese der... Pluss at jeg føler at jeg blir litt bleik i ansiktet (temperaturen i ansiktet føles litt rar, på en måte, får ikke til å forklare det bedre).

Likevel, det er jo så god mat! Er det flere som har det sånn? Er det vanlig?? Hmm

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Prøv karbonadedeig istedenfor? Er visst mindre kuklover og grisehaler i den... har jeg hørt. Ikke ta meg 100% på dette ;)

Skrevet
Prøv karbonadedeig istedenfor? Er visst mindre kuklover og grisehaler i den... har jeg hørt. Ikke ta meg 100% på dette ;)

Takk for tipset, jeg kan jo prøve det! :)

Skrevet

Er enig med innlegget over, karbonadedeig er reinere kjøtt og bedre, prøv det. Kanskje kyllingkjøttdeig også er noe du kan forsøke mens du er i gang =)

Skrevet
Prøv karbonadedeig istedenfor? Er visst mindre kuklover og grisehaler i den... har jeg hørt. Ikke ta meg 100% på dette ;)

Mmhhm, nå gleder jeg meg ekstra mye til å spise kjøttdeigen jeg skal ha til middag, som for øyeblikket ligger og tiner på kjøkkenbenken:P hahaha, huff:P

Skrevet
Mmhhm, nå gleder jeg meg ekstra mye til å spise kjøttdeigen jeg skal ha til middag, som for øyeblikket ligger og tiner på kjøkkenbenken:P hahaha, huff:P

Hehehehe jeg VET ikke om det er sånt i kjøttdeigen da, men jeg har hørt at karbonadedeig har høyere andel "renere" kjøtt (altså muskler) :) Orker ikke søke på nettet nå, men karbonadedeig er hvertfall dyrere enn kjøttdeig, og musklene er jo den mest ettertraktede delen på dyret (hvertfall de store muskelgruppene). Så jeg tror nok det er en del mer småmuskler og annet smånips fra dyret i kjøttdeigen enn i karbonadedeigen. Jeg synes hvertfall karbonadedeig er spiselig, kjøttdeig klarer jeg bare ikke, det er liksom... luft :P

Gjest Kashmir
Skrevet

Jeg har begynt å bruke karbonadedeig i steden for kjøttdeig. Jeg innbiller meg i hvert fall at det er sunnere og renere enn kjøttdeigen. Det er mer smak i den også.

Skrevet

Karbonadedeig er sunnere og bedre enn kjøttdeig, er ikke like bearbeidet eller noe sånt, hmm :P Kjøttdeig av kylling og svin er nok også et bedre alternativ :)

Men det at du blir bleik, er det bare etter å ha spist måltid med kjøttdeig eller generelt?

Det trenger jo ikke være kjøttdeigen, men noe av det du har har i sausen eller som tilbehør som gjør at kroppen din reagerer slik som den gjør.

Gjest Gjest_Vilde_*
Skrevet

Har det samme problemet som ts.

Har funnet ut at jeg må steke kjøttdeigen veldig mye. Altså steke den helt tørr og nesten svidd. Da går det bedre. Blir liksom veldig løs i magen umiddelbart etter å ha spist kjøttdeig som er sånn passe stekt. Hjelper ikke om den har kokt etterpå i en saus a la pastasaus.

Skrevet

Hmm, kan ikke väre en form for allergisk reaksjon da?

Jeg reagerer ikke slik på kjöttdeig, men hver gang jeg spiser pasta.

Blir kald, föler at jeg blir likbleik, lös i magen etc.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...