Gå til innhold

Gaspacho


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gazpacho

5 dl grønnsakkraft

2 løk

1 agurk

5 flådde tomater

1 bunt kruspersille

1 bunt gressløk

1 dl olivenolje

1 rød paprika

1 hvitløkbåt

salt og pepper

presset sitron

3 skiver skorpefri loff

2 ss smør

Grønnsakene deles smått og kjøres i foodprosessor sammen med kald kraft. Smak til med salt, pepper og presset sitron. Settes kaldt en times tid. Brun loffterningene i smør og avkjøl. Suppen serveres med litt garnityr. Foruten ristede loffterninger er agurk og paprika fint.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...