Gjest Gjest Skrevet 15. januar 2009 #1 Skrevet 15. januar 2009 Det er ikke alltid engelsken strekker til når jeg tolker oppskrifter... ;-) Vet du hva dobbel krem er? Har vi noe tilsvarende, eller noe det er greit å erstatte med?
Gjest itla Skrevet 15. januar 2009 #2 Skrevet 15. januar 2009 Double cream er noe fetere enn fløten du får i Norge (rundt 10%, hvis jeg ikke husker feil), men i de aller fleste sammenhenger er det mer enn nok å erstatte med kremfløte.
salsera Skrevet 16. januar 2009 #3 Skrevet 16. januar 2009 Jeg har ikke prøvd det selv, men jeg leste en gang at man kunne blande to deler vanlig fløte med en del mascarpone for å få en god erstatning for double cream.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå