Gå til innhold

Double cream


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det er ikke alltid engelsken strekker til når jeg tolker oppskrifter... ;-)

Vet du hva dobbel krem er? Har vi noe tilsvarende, eller noe det er greit å erstatte med?

Skrevet

Double cream er noe fetere enn fløten du får i Norge (rundt 10%, hvis jeg ikke husker feil), men i de aller fleste sammenhenger er det mer enn nok å erstatte med kremfløte. :)

Skrevet

Jeg har ikke prøvd det selv, men jeg leste en gang at man kunne blande to deler vanlig fløte med en del mascarpone for å få en god erstatning for double cream.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...