Gå til innhold

vurderer brødbakemaskin


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg ønsker meg en med timerfunkskjon som gjør at jeg kan stå opp til ferskt brød i helgen og komme hjem til hevet pizzadeig etter jobb.

Ellers vil jeg gjerne ha mest mulig "avlag" fasong på brødet.

Videoannonse
Annonse
Gjest Grafica
Skrevet

Jeg har en fra OBH Nordica, den gir ikke så veldig stort brød, og jeg har ikke blitt helt kjent med den enda (fikk den til jul, men må ommøblere litt på kjøkkenet for å få ordentlig plass til den :fnise: Ikke at maskinen er stor, bare jeg som har lite kjøkken).

Uansett, jeg tror den kommer til å bli genial for oss som aldri finner brød vi liker i butikken. Det fulgte med flere oppskriftforslag, og den har 7 forskjellige program, bl.a. et som kun er elting og heving av deig, slik at du kan få pizzadeig klar til du kommer hjem fra jobb. Timer er det også. Den er veldig lett å bruke! Utfordringen for meg er å få brukt alle de andre brødoppskriftene jeg har liggende, siden jeg ikke har kjøkkenvekt :ler:

Skrevet

Kjøp en av de Kenwood har! Da får du mer "brød" fasong på brødet fordi det blir stekt på langsiden og ikke på kortsiden som det blir i mange brødbakemaskiner. Så får du også mer håndterlig størrelse på skivene dine. Wilfa har også en slik modell, de er bittelitt dyrere, men tror du vil finne ut at det er verdt det!

Skrevet

Jeg er også veldig fornøyd med Kenwood. Vi ha benyttet oss av denne i et års tid og den har virket upåklagelig + at det blir "brødfasong" på brødet.

Skrevet

Jeg har en wilfa bma25 eller noe, og den fungerer greit. Den lager også delvis avlangt brød. Men den piper noe forjævlig, nok til at jeg skal lakte den og kutte en leding eller to.

Skrevet
Jeg er også veldig fornøyd med Kenwood. Vi ha benyttet oss av denne i et års tid og den har virket upåklagelig + at det blir "brødfasong" på brødet.

Denne kjøpte vi rett før jul. Kjempefornøyd. :)

Skrevet
Jeg har en wilfa bma25 eller noe, og den fungerer greit. Den lager også delvis avlangt brød. Men den piper noe forjævlig, nok til at jeg skal lakte den og kutte en leding eller to.

Det gjør forsåvidt vår også, har vendt meg helt til det, så glemte å nevne det. Ellers må det nevnes at den har sånn timerfunksjon, slik at du får nybakt brød til frokost (Men det har vel kanskje alle modeller nå til dags :vetikke: ). Sist men ikke minst, vi har brukt vår MASSE, nesten hver dag, og det har som sagt aldri vært noen problemer med den :jepp:

Skrevet

Eg veit ikkje kor reelt det er, men eg har alltid tenkt at slik timerfunksjon med baking på natta hadde eg ikkje turt med tanke på varmeutvikling og brann.

Skrevet

Min maskin blir ikke varm på utsiden i det hele tatt.

Gjest Grafica
Skrevet

Sola, de er LAGET for å stå på over natta. De blir jo ikke det minste varme utvendig.

Skrevet

Tørketromler, TVer, og Vaskemaskiner er heller ikkje bekrekna på å ta fyr, likevel skjer det...

Skrevet

Hvis man har den instilligen så kan man jo igrunn kaste ut alt elektrisk å bruke stearinslys i steden. De er laget og CE godkjent og da må man stole på at det holder mål. Ja, det skjer ulykker med det gjør det med det meste her i verden.

Skrevet

Næh, stearinlys forårsaker langt flere branner enn hvitevarer, det vet vi jo.

Brødbakemaskinen står jo ikke akkurat på om natta, den står i en standby-modus og teller ned til den skal skru seg på.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...