Gjest Gjest Skrevet 9. januar 2009 #1 Skrevet 9. januar 2009 Hvordan trekker man egentlig torskefileter? Og hvor lenge? Hvordan ser man at den er ferdig, når den ikke har bein, og man derfor ikke kan gå etter "når den løsner fra beina" regelen? Steg for stegbeskrivelse etter teskjemetoden hadde gjort meg veldig takknemlig
Mixelite Skrevet 9. januar 2009 #2 Skrevet 9. januar 2009 Hvordan trekker man egentlig torskefileter? Og hvor lenge? Hvordan ser man at den er ferdig, når den ikke har bein, og man derfor ikke kan gå etter "når den løsner fra beina" regelen? Steg for stegbeskrivelse etter teskjemetoden hadde gjort meg veldig takknemlig Du koker opp lettsaltet vann, skrur ned/tar gryten til side og legger torsken i. Vannet skal ikke koke etter at fisken har kommet i. Den er ferdig når du kan dele kjøttet i skiver.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå