Gjest Gjest Skrevet 8. januar 2009 #2 Skrevet 8. januar 2009 - i havregrøten - som pålegg - i kaker og andre bakverk - i gryteretter/gratenger - som kveldskos med litt syltetøy i
Suzy Skrevet 8. januar 2009 #3 Skrevet 8. januar 2009 I pannekaker Som ris i rislapper (når jeg ikke har laget grøt) Blandet m kesam som frokost eller lunsj Tilbehør til kjøttmat På knekkebrødet - gjerne under kjøttpålegg
Gjest Gaby Skrevet 8. januar 2009 #4 Skrevet 8. januar 2009 Som pålegg, med litt syltetøy på I omelett ..og det var alt
Eskild Skrevet 8. januar 2009 #5 Skrevet 8. januar 2009 Spiser det rett fra boksen - gjerne etter trening
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå