cornygirl Skrevet 30. desember 2008 #1 Skrevet 30. desember 2008 Hva er beste måten å varme opp igjen restene av ribba? Vil gjerne beholde den sprø svoren og fortsatt ha saftig kjøtt...
kitekatt Skrevet 30. desember 2008 #2 Skrevet 30. desember 2008 Hva er beste måten å varme opp igjen restene av ribba? Vil gjerne beholde den sprø svoren og fortsatt ha saftig kjøtt... Tjah...jeg hiver det bare inn i ovnen jeg og barmer det der. Men vet ikke om det er den beste mten, men skulle tro det er bedre enn å putte i microen eller varme opp i saus slik enkelte gjør.
Gjest Gjest_mann_* Skrevet 30. desember 2008 #3 Skrevet 30. desember 2008 Tjah...jeg hiver det bare inn i ovnen jeg og barmer det der. Men vet ikke om det er den beste mten, men skulle tro det er bedre enn å putte i microen eller varme opp i saus slik enkelte gjør. Fungerer bra det, null problem å varme den opp i ovnen igjen
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå