Koriander Skrevet 29. desember 2008 #1 Skrevet 29. desember 2008 Skal lage vaniljemousse som desserttilbehør til en stor gjeng på nyttårsaften. I oppskriften står det 1 vaniljestang. Må jeg bruke to stenger til dobbel porsjon? Tenker at 1 vaniljestang er en ganske rund måleenhet - og så har jeg bare en vaniljestang i huset...
Gjest nextlife Skrevet 29. desember 2008 #2 Skrevet 29. desember 2008 Jeg pleier aldri å doble mengde vaniljestang når jeg ellers dobler oppskriften. Den har en såpass fremtredende smak at 1 stang holder i massevis (Jeg pleier ofte å halvere mengden vaniljestang f.eks til Creme Bruleè da jeg synes det lett blir for sterk vaniljesmak).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå