Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_helle_*
Skrevet

når kjøttet er mørt er det rosa da? eller helt gjennom stekt , altså grått/brunt??

takk for svar :)

Videoannonse
Annonse
Gjest Moonshadow
Skrevet

Mørt har vel ikke noe med fargen å gjøre egentlig. Mørt vil jo si at det ikke er seigt. Som oftes så blir kjøtt tørrere og kanskje litt seigere om det er godt stekt. Men har du ett stykke som er seigt i utgangspunktet så spiller det liten rolle hvordan du steker det. Men seigt kjøtt kan jo kokes mørt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...