Gjest Gjest_helle_* Skrevet 23. desember 2008 #1 Skrevet 23. desember 2008 når kjøttet er mørt er det rosa da? eller helt gjennom stekt , altså grått/brunt?? takk for svar
Gjest Moonshadow Skrevet 23. desember 2008 #3 Skrevet 23. desember 2008 Mørt har vel ikke noe med fargen å gjøre egentlig. Mørt vil jo si at det ikke er seigt. Som oftes så blir kjøtt tørrere og kanskje litt seigere om det er godt stekt. Men har du ett stykke som er seigt i utgangspunktet så spiller det liten rolle hvordan du steker det. Men seigt kjøtt kan jo kokes mørt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå