Gå til innhold

Carpachio


LilleBille

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hei.Kan vel prøve da!

Hvis der Charpaccio du tenker på.:

*er en italiensk forrett der hovedingred. er:

-tynne rå kjøttskiver

-en vinaigrettedressing som er laget på olivenolje.

Kan ha div gr.saker i retten.Noen har chips ved siden av. :kul:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Carpaccio er en fellesbetegnelse for forretter av rå ingredienser i løvtynne skiver. Okse er vel kanskje den mest brukte, mens tunfisk, spekeskinke og frukt er andre varianter.

Det viktige er at man har råvarer av god kvalitet, da det ikke er store muligheter for å pynte på smaken. Trikset for å få tynne skiver av kjøtt og fisk er å legge det i fyseren så det blir halvfryst og bruke sylskarp kniv når du skjærer.

Carpaccio av oksefilet er godt med noen ruccolablader til, pinjekjerner, tynne skiver parmesanost, en god olivenolje og salt og pepper.

*Lisa*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...