Gjest Gjest Skrevet 21. desember 2008 #1 Skrevet 21. desember 2008 Tenkte at det kanskje hjalp å koke litt med tanke på at vannet forsvinner når det damper? Er jeg helt lost nå?
Gjest utlogget-venus Skrevet 21. desember 2008 #2 Skrevet 21. desember 2008 Hva mener du med for vannete? For tynn? Om den er fløte i den kan du bare la den koke litt til, da vil den bli tjukkere.
Gjest *Mim* Skrevet 21. desember 2008 #3 Skrevet 21. desember 2008 Du kan jevne den med hvetemel eller maisenna. Da blir den tjukkere.
Gjest Gjest Skrevet 21. desember 2008 #4 Skrevet 21. desember 2008 Vil at mengden skal bli redusert, ikke tykkere. (sorry for dårlig forklaring) Er ikke det mulig?? :S Trodde det gikk fint an å koke den litt for å få mindre væskemengde.
Gjest Gjest Skrevet 21. desember 2008 #5 Skrevet 21. desember 2008 Ja det skal gå fint. Men husk at smaken også blir sterkere da.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå