Gå til innhold

Snart juleaften...


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei.

Nå nærmer det seg juleaften. sitter å lurer på om jeg skal tine ribba fra i kveld, eller vente til i morgen. Hva gjør dere?

Skrevet

I dag bør ribba tas opp og gnis inn med salt og pepper slik at den blir klar til julekvelden ja.

Skrevet

Tar pinnekjøttet ut til langsom tining i morgen. Får vann i munnen bare med tanken på maten!! :sikle:

Skrevet

Hallo

Her i huset har vi tatt den ut fra fryseren i dag og lagt den i kjøleskapet. Langsom tining er visst det som er best.

I morgen blir den gnidd godt inn med salt og pepper, og får stå videre i kjøleskapet til onsdagsmorgen. Tar den da ut noen timer før den skal stekes, så den oppnår ca romtemperatur før den går i ovnen :)

Så slik gjør vi det her i huset :) Lykke til med ribba :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...