Gjest Gjest Skrevet 21. desember 2008 #1 Skrevet 21. desember 2008 Hei. Nå nærmer det seg juleaften. sitter å lurer på om jeg skal tine ribba fra i kveld, eller vente til i morgen. Hva gjør dere?
Suzy Skrevet 21. desember 2008 #2 Skrevet 21. desember 2008 I dag bør ribba tas opp og gnis inn med salt og pepper slik at den blir klar til julekvelden ja.
Scorpina Skrevet 21. desember 2008 #3 Skrevet 21. desember 2008 Tar pinnekjøttet ut til langsom tining i morgen. Får vann i munnen bare med tanken på maten!!
Frk Midnattsol Skrevet 21. desember 2008 #4 Skrevet 21. desember 2008 Hallo Her i huset har vi tatt den ut fra fryseren i dag og lagt den i kjøleskapet. Langsom tining er visst det som er best. I morgen blir den gnidd godt inn med salt og pepper, og får stå videre i kjøleskapet til onsdagsmorgen. Tar den da ut noen timer før den skal stekes, så den oppnår ca romtemperatur før den går i ovnen Så slik gjør vi det her i huset Lykke til med ribba
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå