Gjest pudding Skrevet 19. desember 2008 #1 Skrevet 19. desember 2008 Har lyst å lage karamellpudding til julaften etter en oppskrift jeg fant her inne. Men hvor lenge i forveien kan jeg lage den? Må den lages dagen før eller kan jeg lage den i helgen? Har fløte som går ut på dato på søndag... Er det dumt å bruke denne i puddingen? Vil jo ikke ødelegge... Andre tips til dessert på julaften? Må være noe skikkelig godt:)
Amanlis Skrevet 20. desember 2008 #2 Skrevet 20. desember 2008 Her lages karamellpudding dagen i forveien, føler smaken får satt seg skikkelig da. Tips til dessert på julaften? Det må være riskrem.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå