Gå til innhold

margarin og sukker skal "vispes hvitt".. ?


Anbefalte innlegg

Gjest IkkeBaker!
Skrevet

Først og fremst - jeg er ingen baker!

Men tenkte at nå som jula er rett rundt hjørnet, sku jeg prøve å bake sandnøtter... der står det at margarin og sukker skal vispes hvitt...

Jeg visper og visper, men det forblir gult.. haha..

Hva er greia her? Har jeg forstått riktig? Skal jeg vispe til det blir... hvitt????

skal jeg bruke kjøkkenmaskin til dette???

Håper på svar så fort som mulig, i mellomtiden visper jeg litt til;)

Videoannonse
Annonse
Gjest nextlife
Skrevet

Hvis du ikke har en kraftig maskin er det ikke sikkert det blir hvitt, men det gjør ikke noe om det er gult. Det som menes er at det skal vispes til sukkeret er mer eller mindre oppløst, og det er en lys og luftig masse. :) Lykke til.

Gjest Eurydike
Skrevet

Det blir fortere hvitt om smøret er romtemperert først, sett evt bollen i varmt vann i oppvaskkummen en liten stund. :)

Gjest IkkeBaker!
Skrevet

Åh, TAKK! det kom fort :) :) Da trur jeg at jeg har vispa nok nå ;)

Da fortsetter jeg med bakinga, og takk for det, jeg trenger all den "lykke" jeg kan få :)

- Førstegangs-julebaker

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...