Gjest Gjest Skrevet 15. desember 2008 #1 Del Skrevet 15. desember 2008 jeg skal lage noen julekaker som skal ha perlesukker på toppen står det i oppskriften. jeg har ikke perlesukker men jeg har brunt kandissukker kan det brukes istedet eller ødelegger det smaken? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest *Mim* Skrevet 15. desember 2008 #2 Del Skrevet 15. desember 2008 Det ødelegger nok ikke smaken, men kandissukker er litt vanskeligere å få utover kakene vil jeg tro. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurodice Skrevet 16. desember 2008 #3 Del Skrevet 16. desember 2008 jeg skal lage noen julekaker som skal ha perlesukker på toppen står det i oppskriften. jeg har ikke perlesukker men jeg har brunt kandissukker kan det brukes istedet eller ødelegger det smaken? Det er ikke demerarasukker du mener, da? Men for alt jeg vet, kan vel kandissukker også finne som strøsukker, og ikke bare i biter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå