Green Skrevet 20. juni 2003 #1 Del Skrevet 20. juni 2003 Kva slags meny har de valgt for den store dagen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 20. juni 2003 #2 Del Skrevet 20. juni 2003 forrett: reker med avokado hovedrett: reinsdyrsteik, poteter, grønnsaker, saus... dessert: pasjonsfrukt med melon -gleder meg vilt, kokken er kjent for sine kunstverk og gjør masse utav lite, vi øsnker oss det "lille ekstra" som skiller middagen fra andre... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
smile Skrevet 20. juni 2003 #3 Del Skrevet 20. juni 2003 Vi har ikke valgt noe særlig enda men vi skal ha gratinerte kamskjell til forrett, det er det eneste vi vet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Helenius Skrevet 20. juni 2003 #4 Del Skrevet 20. juni 2003 Forrett: Skinke og melon Hovedrett: Kalvestek med fløtesaus og grønnsaker Dessert: Sitronsorbet med skogsbær Mmmm! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
majan Skrevet 20. juni 2003 #5 Del Skrevet 20. juni 2003 hmm jeg har enda ingen dato og gå ut i fra jeg da men jeg skal ihvertfall ha is med bjørnebærsaus til dessert Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marilla Skrevet 20. juni 2003 #6 Del Skrevet 20. juni 2003 Forrett: Skalldyrsymfoni Hovedrett: Hjortesteik, viltsaus, råstekte poteter, sesongens grønnsaker Dessert: Isparfait med marinerte frukter Nam-nam! Marilla Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
meta Skrevet 20. juni 2003 #7 Del Skrevet 20. juni 2003 Vi hadde blomkålsuppe til forrett, helstekt indrefilet av okse med fløtegratinerte poteter til middag og sitronfromasj med rørte jordbær til dessert. Det var veldig godt!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
brud i midnattsol Skrevet 20. juni 2003 #8 Del Skrevet 20. juni 2003 mmm.... masse godt her.... Vi skal ha: Forrett: Fisketerrine Hovedrett: Filèt Wellington (biff innbakt og gratinert i butterdeig med champignon) med fløtegratinerte poteter, grønnsaker og en slags soppsaus Dessert: Lime-parfait med bær i jordbærsaus Gleder meg mest til desserten jeg.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
glaciera Skrevet 21. juni 2003 #9 Del Skrevet 21. juni 2003 Forrett 1: Grillede kamskjell med gulrot brulé Forrett 2: Sjøkreps på seng av salat, urter og avokado Hovedrett: Lammekarré med dagens nye grønnsaker Dessert: Hvit sjokoladepudding med jordbærsuppe og -sorbet Gleder meg! Vi hadde møte med kokken i uka som var. Det kommer til å bli suverent!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Liz Skrevet 21. juni 2003 #10 Del Skrevet 21. juni 2003 Vi skal ha: Forrett: Kylling og avokado salat med appelsin og basilikumdressing Hovedrett:Tornados av okse indrefilet med rødvinssaus, fløtegratinerte poteter, brokkoli, blomkål, grillet tomat og champignon. Mellomrett: Port Salut med ruccolasalat og valnøtter. Dessert: Hjemmelaget Sitron pie med bringebærpurre og krem. Tror det blir veldig godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nikki Skrevet 21. juni 2003 #11 Del Skrevet 21. juni 2003 Vi skal ha; Forrett: Hovedrett: Dessert: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Loolaa Skrevet 21. juni 2003 #12 Del Skrevet 21. juni 2003 Her er vår meny: Forrett: laksekomposisjon Hovedrett: kalvefilet med grønnsaker og poteter Dessert: mørk og lys sjokolademousse loolaa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
brud i midnattsol Skrevet 21. juni 2003 #13 Del Skrevet 21. juni 2003 Glaciera; får jeg komme i bryllupet ditt? Hørtes ut som en fantastisk god meny, hørtes definitivt ut som noe vi ville hatt dersom det hadde vært et av alternativene.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
glaciera Skrevet 21. juni 2003 #14 Del Skrevet 21. juni 2003 Brud i midnattssol, Du bor vel langt nord da, kanskje? Vi skal gifte oss bare en uke før dere, så jeg tviler på at du har tid til å komme til oss. Ellers hadde du selvsagt vært velkommen Hvis du er i Oslo-området innimellom kan jeg fortelle deg at kokken vår til daglig er kjøkkensjef på Hvalstrand Bad restaurant, et sted du absolutt burde dra for å spise middag hvis anledningen byr seg! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå