Gå til innhold

bryllaupsmiddag


Green

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Anonymous

forrett: reker med avokado

hovedrett: reinsdyrsteik, poteter, grønnsaker, saus...

dessert: pasjonsfrukt med melon

-gleder meg vilt, kokken er kjent for sine kunstverk og gjør masse utav lite, vi øsnker oss det "lille ekstra" som skiller middagen fra andre...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har ikke valgt noe særlig enda men vi skal ha gratinerte kamskjell til forrett, det er det eneste vi vet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Helenius

Forrett: Skinke og melon

Hovedrett: Kalvestek med fløtesaus og grønnsaker

Dessert: Sitronsorbet med skogsbær

Mmmm!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hmm jeg har enda ingen dato og gå ut i fra jeg da men jeg skal ihvertfall ha is med bjørnebærsaus til dessert :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forrett: Skalldyrsymfoni

Hovedrett: Hjortesteik, viltsaus, råstekte poteter, sesongens grønnsaker

Dessert: Isparfait med marinerte frukter

Nam-nam! :P

Marilla

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi hadde blomkålsuppe til forrett, helstekt indrefilet av okse med fløtegratinerte poteter til middag og sitronfromasj med rørte jordbær til dessert. Det var veldig godt!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

mmm.... masse godt her....

Vi skal ha:

Forrett: Fisketerrine

Hovedrett: Filèt Wellington (biff innbakt og gratinert i butterdeig med champignon) med fløtegratinerte poteter, grønnsaker og en slags soppsaus

Dessert: Lime-parfait med bær i jordbærsaus

Gleder meg mest til desserten jeg.... :ler::ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forrett 1: Grillede kamskjell med gulrot brulé

Forrett 2: Sjøkreps på seng av salat, urter og avokado

Hovedrett: Lammekarré med dagens nye grønnsaker

Dessert: Hvit sjokoladepudding med jordbærsuppe og -sorbet

Gleder meg! Vi hadde møte med kokken i uka som var. Det kommer til å bli suverent!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi skal ha:

Forrett: Kylling og avokado salat med appelsin og basilikumdressing

Hovedrett:Tornados av okse indrefilet med rødvinssaus, fløtegratinerte poteter, brokkoli, blomkål, grillet tomat og champignon.

Mellomrett: Port Salut med ruccolasalat og valnøtter.

Dessert: Hjemmelaget Sitron pie med bringebærpurre og krem.

Tror det blir veldig godt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er vår meny:

Forrett: laksekomposisjon

Hovedrett: kalvefilet med grønnsaker og poteter

Dessert: mørk og lys sjokolademousse

loolaa

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Glaciera; får jeg komme i bryllupet ditt? :hoho:

Hørtes ut som en fantastisk god meny, hørtes definitivt ut som noe vi ville hatt dersom det hadde vært et av alternativene....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Brud i midnattssol,

Du bor vel langt nord da, kanskje? Vi skal gifte oss bare en uke før dere, så jeg tviler på at du har tid til å komme til oss. Ellers hadde du selvsagt vært velkommen :wink:

Hvis du er i Oslo-området innimellom kan jeg fortelle deg at kokken vår til daglig er kjøkkensjef på Hvalstrand Bad restaurant, et sted du absolutt burde dra for å spise middag hvis anledningen byr seg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...