Freetime Skrevet 15. april 2002 #1 Skrevet 15. april 2002 Vi lager mye med lammekjøtt til middag,men det er stort sett utenlansk mat,nå har jeg lyst å ha en "norsk"middagsrett,men fremgangsmåten for å få til en god frikassè for.eks.-har jeg ingen anelse om... Har noen gode forslag å komme med,noe som ikke trenger masse sterkt krydder? Kjøttet er oppdelt lammelår om det har noe å si... Klem fra Freetime
Gjest svenskbrud Skrevet 15. april 2002 #2 Skrevet 15. april 2002 http://www.tasteline.com/search/searchResu...e&freetext=lamm
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå