Gjest Miley Skrevet 9. desember 2008 #1 Del Skrevet 9. desember 2008 Hva spiser dere i romjulen? Til middag altså Hvilket pålegg kjøper dere inn (eventuelt lager) til jul? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Muffinsdilla Skrevet 9. desember 2008 #2 Del Skrevet 9. desember 2008 I romjula er vi ofte bedt bort eller har gjester selv. Hvis vi har besøk lager vi gjerne koldtbord med varme og kalde retter. Da bruker vi medisterkaker og julepølser hvis det er igjen noe fra julaften. Har også hendt at vi har servert skinkesteik med poteter og diverse grønsaker. Hvis det er en kveld det ikke skjer noe spesielt, og det kun er oss hjemme lager vi noe enkelt. Er ofte så mette fra alle de andre dagene, at det ikke er noe vits i å lage stor middag. Av pålegg lager vi rull og sylte. Vi kjøper røkelaks og sild. Utenom dette har vi gode oster og annet snadder! NAM Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 9. desember 2008 #3 Del Skrevet 9. desember 2008 (endret) Du mener hverdagene etter selve julehelgen? Vi har nemlig temmelig fast meny med typiske julemiddager første og andre juledag, som regel, litt avhengig av om vi er vertskap eller gjester. Da blir det feks pinnekjøtt eller ribbe (vi veksler litt mellom hva vi spiser på julaften) og kveite med Sandefjordsmør, poteter og grønnsaker. En fiskemiddag innimellom de tunge kjøttmiddagene er et must for meg. Etter det blir det lett restemiddager i forskjellige variasjoner, eller noen ganger noe helt annet og lett, som feks en kyllingwok eller vegetarpasta. Restefestmiddager som går igjen er - Gode pølser (feks lammepølser med rosmarin), dijonsennep, hjemmelaget potetmos og rester av hjemmelaget rødkål. Helst med juleøl til. - Pasta med røkelaks (eller gravlaks, hvis det er det som behøver å spises opp), spinat eller grønnkål og kremet saus med sitron. - Gryte med kikerter, tomat, rotgrønnsaker og ribberester. - Gryte med tomat, hvitløk oregano og pinnekjøttrester, sammen med masse hjemmelaget potetmos med sellerirot og pastinakk. Endret 9. desember 2008 av Eurydike Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå