Gjest Gjest Skrevet 5. desember 2008 #1 Del Skrevet 5. desember 2008 Har tenkt å prøve meg på dette etter å ha lest i tapastråder på kg. Men hvilken lefse er best til, sånne til taco eller til pølse? Og hvor lenge kan de stå før servering? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Antoinette Skrevet 5. desember 2008 #2 Del Skrevet 5. desember 2008 Aulies potetlefser. De kan lett lages dagen i forveien. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 5. desember 2008 #3 Del Skrevet 5. desember 2008 Aulies potetlefser. De kan lett lages dagen i forveien. Takk for svar! Potetlefser altså. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Antoinette Skrevet 5. desember 2008 #4 Del Skrevet 5. desember 2008 Jeg synes de smaker best. Du kan også bruke Vestlandslefsa men styr unna tacolefser, de blir veldig raskt tørre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Synne-Marie Skrevet 5. desember 2008 #5 Del Skrevet 5. desember 2008 Bruk gjerne potetlefser som er større enn de vanlige pølselompene. De kommer også i firkantfasong som er ypperlig til dette formålet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Antoinette Skrevet 5. desember 2008 #6 Del Skrevet 5. desember 2008 Bruk gjerne potetlefser som er større enn de vanlige pølselompene. De kommer også i firkantfasong som er ypperlig til dette formålet Ja det var de jeg snakket om. Aulie sine er firkantede og større enn vanlige lomper. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Synne-Marie Skrevet 5. desember 2008 #7 Del Skrevet 5. desember 2008 Aha! Har ikke lagt merke til akkurat det merket før Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå