Gjest pepperkakebaker Skrevet 2. desember 2008 #1 Del Skrevet 2. desember 2008 Jeg har lyst til å pynte pepperkakene jeg skal gi bort med sånn hvit meliskant. Hvordan lager jeg den melisen? Når jeg lager melis til skolebrød for eksempel, blir den alltid så tynn og grålig, enda jeg prøver å ha så lite vann i som mulig. Jeg vil ha den tykkere og mer hvit. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kakee Skrevet 2. desember 2008 #2 Del Skrevet 2. desember 2008 Da får du ta mer melis og mindre vann da Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 2. desember 2008 #3 Del Skrevet 2. desember 2008 Bruk melis og eggehvitte, da blir den helt hard! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ts Skrevet 2. desember 2008 #4 Del Skrevet 2. desember 2008 Hehe, ja jeg har prøvd det men da får jeg liksom ikke til å røre den sammen. Kanskje jeg kan tilsette en smule tålmodighet, det kan hjelpe . Men om jeg skal ha farget melis.. tar man bare i konditorfarge og dropper vann? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ts Skrevet 2. desember 2008 #5 Del Skrevet 2. desember 2008 Bruk melis og eggehvitte, da blir den helt hard! Aha! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_mocca_* Skrevet 3. desember 2008 #6 Del Skrevet 3. desember 2008 Bruk eggehvite og melis. du må piske eggehviten stiv først også tilsette melis. Da må du ha så melis att når du tar en skje oppi og lar det renne av igjen så skal den ikke flyte så mye utover.Prøv deg frem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå