Supraspinatus Skrevet 1. desember 2008 #1 Skrevet 1. desember 2008 Hvis man har laget noe for sterkt og man vil mildne det opp litt, hva gjør man da? Det er en klar suppe, så fløte/melk er uaktuellt.
Idnar Skrevet 1. desember 2008 #2 Skrevet 1. desember 2008 Jeg pleier å ta litt sukker i ting (gir en "rundere"), men jeg vet jo ikke om det passer i suppen din.. Hva suppe var det da?
Elbereth Skrevet 2. desember 2008 #3 Skrevet 2. desember 2008 Klar suppe kan tilsettes rå potetskiver. De tar til seg mye salt i alle fall. Skivene kan evt fiskes opp etter at de er kokt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå