Gjest Marbella Skrevet 18. juni 2003 #1 Skrevet 18. juni 2003 Noen som har en god oppskrift på hvitløkssmør som ikke er alt for sterkt.
-Fisken- Skrevet 18. juni 2003 #3 Skrevet 18. juni 2003 Og litt frisk basilikum.. Du må bare smake deg frem!
Amica Skrevet 18. juni 2003 #4 Skrevet 18. juni 2003 Synes det er best med smør, hvitløk, litt salt og pepper, og sitronsaft. Mmmmmmmm...
chimp Skrevet 18. juni 2003 #5 Skrevet 18. juni 2003 D jeg pleier å gjøre, og som blir kjempegodt, er å ta en 1/4 kg pakke meierismør og la d bli sånn passe mykt, putte d i en bolle og røre inn 1-2 fedd, alt etter størrelse på feddene og hvor sterk hvitløksmak du vil ha. Så hakker du en bunt persille og har i presset sitron pluss litt salt og pepper, hvitpepper helst. Så legger du d klattvis bortover et stykke matpapir og klemmer sammen til en litt tykk pølse, pakker inn og legger i fryser'n. Voila!!!
Gjest Marry Skrevet 19. juni 2003 #8 Skrevet 19. juni 2003 Lett og godt! Rør sammen: En halv pakke Brelett 2-3-4 fedd hvitløk Salt og pepper Kan nok selvfølgelig ha oppi annet krydder om ønskelig.... - eks. basilikum... Enklere og bedre kan det ikke bli :D
Linda J Amundstad Skrevet 20. juni 2003 #9 Skrevet 20. juni 2003 Hallo! Denne enkle oppskriften skrev jeg ned fra et program på Nrk, (tror jeg). 3 båter hvitløk, presset 100 g meierismør Sitronsaft Rør sammen smør, hvitløk og smak til med sitronsaft. Form til en pølse og pakk i plast. Oppbevar i kjøleskap eller fryseboks. Skjær smøret i skiver og la smelte på nygrillet mat.
Kissa Skrevet 21. juni 2003 #10 Skrevet 21. juni 2003 TIPS: når du har laget smøret og det enda er mykt, så kan du ha det i sprøytepose med stor stjernetip på. Sprøyt ut store stjerner, det tar seg fint ut på maten! Lar du stjernene stå i fryseren til de stivner, så kan du ha de en tett boks i kjøleskapet etterpå. Da trenger du bare ta så mange du trenger til enhver tid.
myagi Skrevet 21. juni 2003 #11 Skrevet 21. juni 2003 Bare pass på så ikke smøret smelter helt! Da blir det bare ekkelt.
Montezuma Skrevet 24. juni 2003 #12 Skrevet 24. juni 2003 Teit spørsmål eller.....: Hvor lenge er det holdbart? Like lenge som smøret man bruker??? :-?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå