Gå til innhold

Trenger oppskrift på hvitløkssmør


Anbefalte innlegg

Gjest Marbella
Skrevet

Noen som har en god oppskrift på hvitløkssmør

som ikke er alt for sterkt.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ok, smør+hvitløk=hvitløksmør!

Nam - nam!!

Skrevet

Og litt frisk basilikum.. Du må bare smake deg frem!

Skrevet

Synes det er best med smør, hvitløk, litt salt og pepper, og sitronsaft.

Mmmmmmmm...

Skrevet

D jeg pleier å gjøre, og som blir kjempegodt, er å ta en 1/4 kg pakke meierismør og la d bli sånn passe mykt, putte d i en bolle og røre inn 1-2 fedd, alt etter størrelse på feddene og hvor sterk hvitløksmak du vil ha. Så hakker du en bunt persille og har i presset sitron pluss litt salt og pepper, hvitpepper helst. Så legger du d klattvis bortover et stykke matpapir og klemmer sammen til en litt tykk pølse, pakker inn og legger i fryser'n. Voila!!!

Skrevet

Mente persille, ikke basilikum :oops:

Skrevet

Hørest godt ut :D *notere seg oppskrifter*

Gjest Marry
Skrevet

Lett og godt!

Rør sammen:

En halv pakke Brelett

2-3-4 fedd hvitløk

Salt og pepper

Kan nok selvfølgelig ha oppi annet krydder om ønskelig.... - eks. basilikum...

Enklere og bedre kan det ikke bli :D

Skrevet

Hallo!

Denne enkle oppskriften skrev jeg ned fra et program på Nrk, (tror jeg).

:briller:

3 båter hvitløk, presset

100 g meierismør

Sitronsaft

Rør sammen smør, hvitløk og smak til med sitronsaft. Form til en pølse og pakk i plast. Oppbevar i kjøleskap eller fryseboks. Skjær smøret i skiver og la smelte på nygrillet mat.

Skrevet

TIPS: når du har laget smøret og det enda er mykt, så kan du ha det i sprøytepose med stor stjernetip på. Sprøyt ut store stjerner, det tar seg fint ut på maten! Lar du stjernene stå i fryseren til de stivner, så kan du ha de en tett boks i kjøleskapet etterpå. Da trenger du bare ta så mange du trenger til enhver tid.

Skrevet

Bare pass på så ikke smøret smelter helt!

Da blir det bare ekkelt.

Skrevet

Teit spørsmål eller.....:

Hvor lenge er det holdbart? Like lenge som smøret man bruker???

:-?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...