Gjest Gjest Skrevet 29. november 2008 #1 Skrevet 29. november 2008 ja, så har jeg blingsa igjen. skal ha pinnekjøtt i morra. gambler litt og lar det ligge i 12 timer i stedet for 24. tror dere det går greit? datteren spurte om jeg er villig til å ta den sjansen..tja..
Gjest Gjest Skrevet 30. november 2008 #2 Skrevet 30. november 2008 12 timer er lenge nok. Jeg prøvde 24 timer en gang, men da var det nesten ikke smak igjen i kjøttet. Men jeg bruker pinnekjøtt som ikke er røkt da...
maja25 Skrevet 30. november 2008 #3 Skrevet 30. november 2008 jeg bruker røkt pinnekjøtt, og på pakka mi står det 10-12 timer i vann.
Gjest Gjest Skrevet 30. november 2008 #4 Skrevet 30. november 2008 takk for svar her også(ja, jeg la inn spm på matforumet også). da blir det pinnekjøtt på oss i dag! urøkt her og.
ToveM Skrevet 30. november 2008 #5 Skrevet 30. november 2008 pleier å legge det i vann om kvelden, dagen før, så bytter jeg vann om morningen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå