Gjest Suratsawadee Skrevet 29. november 2008 #1 Skrevet 29. november 2008 Hei ! Er det noen som vet hva "White butter" er på norsk, og hvor jeg får tak i det ? Hilsen Suratsawadee
Brunhilde Skrevet 29. november 2008 #2 Skrevet 29. november 2008 Jeg prøvde å google, men fant ikke noen forklaring. Hva skal du bruke det til?
Gjest Gjest Skrevet 29. november 2008 #3 Skrevet 29. november 2008 White butter er rett og slett smør som ikke er gult. Du kan lage white butter selv ved å vispe krem til smør, denne vil være hvit. Har hørt at smørret er gult for at vi kan kjenne forskjell på fett og smør. Fett er jo helt hvitt. Så det er godt mulig du rett og slett kan bruke usaltet smør men da blir det altså ikke kritthvitt som når du bruker white butter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå