Gå til innhold

smelte kokesjokolade


Anbefalte innlegg

Gjest Jeanette 2
Skrevet

Jeg kjøpte eldorado mørk kokesjokolade, og smeltet den i vannbad, som vanlig. Men etter en liten stund ble den veldig seig og umulig å jobbe med.

Noen som aner hvorfor, og hva jeg kan ha gjort galt. Den ble ikke spes. varm, og det kom ikke vann eller damp i den.

Det samme skjedde i går, med eldorado sjokoladene.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du bør jo blande inn litt smør i sjokoladen eller feks. delfiafett. Hva skulle du bruke den smeltede sjokoladen til? Glasur?

Skrevet

Kokesjokolade er ikke spesielt bra å bruke som overtrekkssjokolade, da må du, som Antoinette sier, tilsette litt delfiafett.

Du får et mye bedre resultat om du kjøper overtrekksjokolade, den både smelter og stivner lett. Dessuten blir den veldig blank og fin.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...