Gjest Jeanette 2 Skrevet 29. november 2008 #1 Skrevet 29. november 2008 Jeg kjøpte eldorado mørk kokesjokolade, og smeltet den i vannbad, som vanlig. Men etter en liten stund ble den veldig seig og umulig å jobbe med. Noen som aner hvorfor, og hva jeg kan ha gjort galt. Den ble ikke spes. varm, og det kom ikke vann eller damp i den. Det samme skjedde i går, med eldorado sjokoladene.
Antoinette Skrevet 29. november 2008 #2 Skrevet 29. november 2008 Du bør jo blande inn litt smør i sjokoladen eller feks. delfiafett. Hva skulle du bruke den smeltede sjokoladen til? Glasur?
Brunhilde Skrevet 29. november 2008 #3 Skrevet 29. november 2008 Kokesjokolade er ikke spesielt bra å bruke som overtrekkssjokolade, da må du, som Antoinette sier, tilsette litt delfiafett. Du får et mye bedre resultat om du kjøper overtrekksjokolade, den både smelter og stivner lett. Dessuten blir den veldig blank og fin.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå