Gjest Gjest_Julie_* Skrevet 27. november 2008 #1 Skrevet 27. november 2008 Jeg og samboeren min har invitert et par på middag i morgen, og jeg har tenkt til å lage en indisk gryte. Så fikk jeg lyst til å lage forrett og dessert også, men jeg har ikke lyst til at hele måltidet skal ha indisk preg. Samtidig har vi ikke fryktelig god økonomi, så det er fint om rettene er forholdsvis rimelige. Hovedretten inneholder ganske mye fett, så jeg ser for meg at i alle fall desserten bør være av det friske slaget. Noen som har gode tips til meg?
Gjest Gjest Skrevet 27. november 2008 #2 Skrevet 27. november 2008 Fruktsalat? Fruktmousse? Mangomousse kanskje?
Gjest Gjest_Julie_* Skrevet 27. november 2008 #3 Skrevet 27. november 2008 Mangomousse høres godt ut. I utgangspunktet har jeg en fast dessert jeg "alltid" bruker og som alltid får skryt, hvit sjokolade/yoghurt-terte med grapefruktsorbet til, men jeg tror den blir for tung. Kanksje en mousse laget av mango og pasjonsfrukt..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå