Gå til innhold

forrett og dessert til indisk hovedrett


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Julie_*
Skrevet

Jeg og samboeren min har invitert et par på middag i morgen, og jeg har tenkt til å lage en indisk gryte. Så fikk jeg lyst til å lage forrett og dessert også, men jeg har ikke lyst til at hele måltidet skal ha indisk preg. Samtidig har vi ikke fryktelig god økonomi, så det er fint om rettene er forholdsvis rimelige. Hovedretten inneholder ganske mye fett, så jeg ser for meg at i alle fall desserten bør være av det friske slaget. Noen som har gode tips til meg?

Gjest Gjest_Julie_*
Skrevet

Mangomousse høres godt ut. I utgangspunktet har jeg en fast dessert jeg "alltid" bruker og som alltid får skryt, hvit sjokolade/yoghurt-terte med grapefruktsorbet til, men jeg tror den blir for tung. Kanksje en mousse laget av mango og pasjonsfrukt..

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...