Morgause Skrevet 26. november 2008 #1 Skrevet 26. november 2008 Kort spørsmål her, hvordan steker man hamburgerkjøtt? Svak temperatur, hvor lenge, smør, olje? Fersk singelkokk her! :gjeiper:
hufsa! Skrevet 26. november 2008 #2 Skrevet 26. november 2008 Kort spørsmål her, hvordan steker man hamburgerkjøtt? Svak temperatur, hvor lenge, smør, olje? Fersk singelkokk her! :gjeiper: Er det frosne som i de pakkene til Stabburet så hiver jeg i litt smør,god varme,og de er ferdige på ett blunk.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå