Gå til innhold

Seige scampi


Anbefalte innlegg

Skrevet

Inspirert av Scampi-hvor tråden. Noen som vet hvordan man får best resultat på frosne kokte scampi? Har erfaring med at de blir litt seige når jeg tiner dem opp... Om man skal steke dem er, er det best å steke dem fra frossen tilstand, eller eventuelt tine dem opp i kjøleskap, eller hvordan??

Skrevet

Jeg tiner de på kjøkkenbenken, men passer på å ikke varmebehandle de for mye, for hvis de blir steikt/kokt for lenge, så blir de seige..

Skrevet

Vet du hvor lenge det tar å tine dem sånn ca?

Skrevet

Jeg tiner de i et par timer i posen på kjøkkenbenken..har jeg det travelt tar jeg varmt vann i posen og tiner de på den måten :fnise: Funker fint, det ;)

Skrevet
Jeg tiner de i et par timer i posen på kjøkkenbenken..har jeg det travelt tar jeg varmt vann i posen og tiner de på den måten :fnise: Funker fint, det ;)

Det er like, om ikke mer, effektivt å tine i kaldt vann. ;)

  • Liker 1
Skrevet

De sies at man skal ikke tine frossen mat i varmt vann...

Funker veldig fint å tine dem i en pose, i en bolle el. lignende med kaldt vann.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...