Gå til innhold

Tine kesam


@lfa

Anbefalte innlegg

Finner kesam "over alt" nå, og synes det er en fantastisk mulighet for å kunne lage sunne dressinger og paier. Har prøvd både lett og vanlig, og synes smaken på begge er nøytral og grei. Bruker aldri posedressing da, så jeg smaker jo til slik jeg selv liker det. I pai får kesam samme effekten som cottage cheese, bunnen blir mager, men ikke like sprø som med bare smør. Har kuttet ut rømme helt etter at det kom kesam i butikkene. I sauser der det ikke er mulig å bruke kesam bruker jeg heller fløte enn rømme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...