Gå til innhold

Skravletråd 2009


Mirabella83

Anbefalte innlegg

Gratulerer med vovven, aricept! Er sikkert både koseliug og litt slitsomt med valp. Mest kos da, vil jeg tro.

Soon: Håper han slår seg til ro med at pappa er minst like god som mamma.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Natten på sykehuset gikk sånn tålelig greit, var litt gråt etter mamma samt de som de deler rom med ikke forstår seg helt på normal folkeskikk - så gutta mine fikk flytte inn på skolestua for natta, slik at de fikk litt privatliv og ro.

(gå fra 3-åringen sin og la den gråte i 10 min så mannen min til slutt måtte ringe på for å få noen til å komme. Selv hadde han sovnet og ble lys våken etterpå, og E våknet også av alt spetakkelet og begynte og gråte etter mamma igjen :kjefte: . Foreldren til ungen hadde stått i telefonen i gangen utenfor og måtte klart ha hørt h*n hadde grått så lenge.... :eeeh: )

Men glad-nyheten oppi det hele er at de nok kan reise hjem til helga ;) og det er jo en god del tidligere enn vi hadde håpet og trodd - så jippi :danse:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenk så herlig om gutta får komme hjem til helga! :hoppe:

Jeg har vært på kontroll i dag, og legen var sikker på at lillebror kom til å bli inni magen til neste kontroll den 13. også. :gjeiper: Skal til modningsakupunktur i morgen, og håper den har litt effekt. Begynner å bli litt lei, rett og slett. Dette har jo ikke vært et drømmesvangerskap akkurat.

Og gutten som var så fin i formen, han har fått feber igjen, så i morgen skal besteforeldrene få kjørt seg mens jeg er hos jordmora og får akupunktur. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Unknown

Deilig at de får komme hjem Soon! Å ligge på sykehuset er jo ikke akkurat det kjekkeste som finst..

Saeria: får håpe akupunktur hjelper på, om annet så er det ikke lenge igjen, selv om det virker sånn.... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Storesøster er nok full av motstridende følelser. Hun er superbegeistret for lillebror, men kan bryte ut i gråt for den minste ting, og sliter tydeligvis litt, stakkars liten. I barnehagen hadde hun spist lite (det er det eneste stedet hun spiser normalt), og hadde vært svært tankefull, så det er nok ikke helt lett for en liten kropp. Vi forsøker å gi henne masse positiv oppmerksomhet, og tid sammen med mamma i den grad det går. Lillebror henger ekstremt i puppen, og dersom han er våken, er det kun pupp som gjelder, så akkurat den biten er litt slitsom. Men hva kan man forvente av en krabat på tre døgn? :)

Han svømmer forresten i klærne i str. 50, så jeg tror vi må finne noen småplagg som passer bedre, muligens pysjer. Bodyene fra Petit Bateau er midt i blinken, men samtidig litt dyre for en så kort periode.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Storebror her brøt og ut i gråt for den minste ting, men det tok litt lenger tid før det begynte enn hos dere (noen uker). Nå var jo han litt yngre og, så kan hende det har noe å si. Det varte noen uker, og var slitsomt nok til at jeg gikk på biblioteket og lånte meg et par bøker om barneoppdragelse for å være litt bedre rustet til å møte kampene og ufordringene med ham. Nå er det heldigvis full harmoni mellom storebror og lillebror (enn så lenge )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lykke til Aricept! Så fine karakterer du har snakket om her tidligere så går det vel supert tenker jeg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Masse lykke til i morgen, Aricept - du klarer det nok kjempebra!

Kan tenke meg storesøster har mange tanker i hodet, Honesty - stakkars, er nok ikke lett å plutselig måtte dele oppmerksomheten med en liten baby - håper det ordner seg om ikke så lenge da!

Blir litt oppgitt over leger og sykepleiere på sykehuset - de virker ikke til å ha så mye kontroll på ting.

Idag sa visittlegen at E nok måtte ligge ut 3 uker (onsdag neste uke) og da mannen spurte om hvorfor det ble antydet til helgen, igår, så sa han bare at, åja, den legen må nok ha trodd at han hadde ligget lenger enn han har gjordt :kjefte:

Kjenner jeg blir litt matt over at de ikke kan sjekke papirer og ha ting under kontroll før de plomper ut med noe de antar og gir oss falske forhåpninger... :tristbla:

Endret av Soon
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer så mye med lillebror, Honesty! Snakk om ekspresslevering, godt at dere rakk frem så det ikke ble noen transportfødsel på deg. Flott å høre at den nybakte storesøster er så begeistret for lillebror, til tross for at ankomsten har medført store forandringer i livet hennes. Våre blir jo jevngamle så jeg ser jo litt hva vi har i vente når jeg leser hvordan reaksjonen på babyen er hos dere. Håper det roer seg og ting faller litt på plass for alle sammen :klem:

Gratulerer med valpen, Aricept, og masse lykke til på eksamen. Du ruler garantert ;)

Kjipt å få kontrabeskjed fra legene, Soon. Dårlig gjort å gi falske forhåpninger altså :kjefte: De kan da ikke uttale seg om når han kommer hjemhvis de ikke vet hvor lenge han har vært der!? Skjønner godt dere blir frustrerte. Håper de siste dagene går raskt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gratulerer med lillebror, Honesty! Nå er du sannelig to-barnsmor. Denne tråden er flott, tenk å følge hverandre i årevis. Veldig moro å høre om dere som nå får nummer to :kgbaby:

Jeg har vært ute og reist i fem dager, kom hjem fra Shanghai og "Kina rundt på fem dager" i helgen. Vi hadde tett program, så det var ingen hviling på hotellet, eller tid til noe shopping. Ungene var knall-lykkelige for å få mamma hjem, men med litt jet- lag i kroppen er det ikke lett å være 100% med en gang, kjenner jeg. Heldigvis var det knall-vær i helga, og vi var masse ute i frisk luft.

Nå er det en rolig uke på jobb, før det er PÅSKEFERIE og hyttetur til Skagen. Alle gleder seg stort, meg mest av alle tror jeg. Vi har leid dobbel sykkelvogn til tvillingene, sykkel til mann og meg, samt storegutt. Har også fått sånn barnesete på min sykkel hvis vi skal langt. Her blir det familien sporty på tur :gjeiper: Har ikke syklet på 6-7 år, så håper jeg ikke havner i grøfta, men Danmark er flatt og fint, hører jeg, så det går vel greit... Ellers skal vi i badeland, akvarium, på turer og bare koooooooooose oss :foto:

Endret av Caramba
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for lykkeønskninger! Det trengte jeg. Ikke noe god følelse. Jeg ligger rett på grensa, som jeg har gjort på et fag tidligere også. Da hadde jeg rettet meg elv strengere enn læreren, så håper dette er tilfellet nå også, og at vippen går i min favør.

Men fri i kveld! Nytt fag begynner først i morgen, så jeg gleder meg til en kveld uten lesing! Himmelsk deilig! :danse:

Kos dere masse på ferie Caramba! Jeg er veldig glad i Danmarksferier, men jeg er ikke medlem i eller kommer fra fsmilien Sporty, så jeg har riktignok aldri vært på sykkelferie.. :eeeh:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...