rolfons Skrevet 19. november 2008 #1 Skrevet 19. november 2008 over lengre tid har jeg lagt merke til at krydderne i krydderskuffen min klumper seg sammen når de kommer i sammalt form. nå har jeg også flyttet saltet ditt og det tiltrekker jo enda mer fuktighet. det har seg slik at saltet faktisk blir synlig våt. nå lurer jeg på om det er noe som må godtas eller om det skyldes mine oppbevaringsmønstre. jeg har brød liggende i samme skuff - puster det? føler det er et rimelig teit spørsmål, men fuktigheten må jo komme fra et sted. ellers er det en leilighet med tre travle mennesker som stort sett er hjemme en eller to dager i uken. dvs at temperaturen i leiligheten også går opp og ned ganske mye, vanligvis er det nok rundt 15 grader unntatt soverommene. men så kosefyrer vi skikkelig når vi først er hjemme. vet ikke om det har noe å si, f.eks. ift. kondens? på forhånd takk! rolf
Gjest Faerie Skrevet 19. november 2008 #2 Skrevet 19. november 2008 Oppbevar brødet et annet sted du.
rolfons Skrevet 20. november 2008 Forfatter #3 Skrevet 20. november 2008 så det er faktisk brødet? hva er det som skjer der?
Gjest hyggelig Skrevet 20. november 2008 #4 Skrevet 20. november 2008 Jeg tipper også at det har noe med brødet å gjøre. Grunnen til at jeg tror det, er fordi da jeg bakte en tårnkake/kransekake i fjor ble et par av ringene litt for mye stekt, og ble dermed harde. Da fikk jeg et tips om å legge de harde ringene i en plastpose sammen med en brødskalk. Neste dag var kransekakeringene myke. Aner ikke hva brødet gjør, men skulle jo kanskje tro at det puster, siden krydderet ditt blir vått og ringene mine ble myke (?)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå