Gjest Gjest_anne_* Skrevet 18. november 2008 #1 Skrevet 18. november 2008 Hva slags olje skal man egentlig bruke til å steke i? Fortrinnsvis en relativt sunn olje. Nå bruker vi olivenolje, men har hørt at olivenolje egentlig ikke egner seg til steking (at det ikke tåler høy temperatur eller noe sånt?) Hva slags stekeolje bruker du?
lucy_in_the_sky Skrevet 18. november 2008 #2 Skrevet 18. november 2008 Rapsolje! Smaker ingenting (så den preger ikke maten), og har hørt at det er den 'sunneste' oljen.
Imax Skrevet 19. november 2008 #4 Skrevet 19. november 2008 Vi bruker raps- eller solsikkeolje. Lite smak, kan brukes til alt (jeg pleier å ha den i brød, pannekakerøre osv. også).
Mixelite Skrevet 19. november 2008 #5 Skrevet 19. november 2008 Når jeg skal steke i høye temperaturer, eller ikke vil ha smak av oljen, bruker jeg kokosolje beregnet på steking. Den tåler høye temperaturer. Ellers bruker jeg olivenolje.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå