Gå til innhold

Oppbevaring av hvitløk, chili, ingefær etc


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan opbevarer dere hvitløk, chili, ingefærrot og andre slike ting slik at det holder seg relativt fersk? Det er ikke alltid at det er bruk for hele hvitløken i oppskriften ;)

Skrevet

Det ligger paa kjoekkenbenken her hjemme i skaaler og holder seg bra der :)

Skrevet

Hittil har det lagt på kjøkkenbenken i en skål, men jeg synes ikke at det holder seg så bra da. Dette er ingredienser som jeg liker å ha i hus hele tiden. I tillegg så synes jeg at hvitløken lukter om den ligger slik i varmen på kjøkkenet.

Andre som kan si hva de gjør?

Gjest Eurydike
Skrevet

Frisk ingefær og chili fryser jeg gjerne ned hvis jeg har mer enn jeg trenger.

Skrell ingefæren (del evt i passe store biter), og del chili på langs og fjern frø. Legg i ziplockposer og frys.

Skrevet

Hvitløken har jeg i kjøleskapet, den blir brukt annenhver dag.

Chilien kutter jeg opp og fryser i pose eller boks, fungerer utmerket.

Fersk ingefær er det sjelden jeg har i hus, men jeg vil nok vurdere å prøve å fryse den siden det går så bra med chilien.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...