Gå til innhold

Oppbevaring av hvitløk, chili, ingefær etc


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hittil har det lagt på kjøkkenbenken i en skål, men jeg synes ikke at det holder seg så bra da. Dette er ingredienser som jeg liker å ha i hus hele tiden. I tillegg så synes jeg at hvitløken lukter om den ligger slik i varmen på kjøkkenet.

Andre som kan si hva de gjør?

Hvitløken har jeg i kjøleskapet, den blir brukt annenhver dag.

Chilien kutter jeg opp og fryser i pose eller boks, fungerer utmerket.

Fersk ingefær er det sjelden jeg har i hus, men jeg vil nok vurdere å prøve å fryse den siden det går så bra med chilien.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...