Gjest Gjest_linda_* Skrevet 13. november 2008 #1 Skrevet 13. november 2008 Har akkurat laget en gulrotkake som skal serveres om 2 dager.Hvordan kan jeg holde den fersk bortsett fra å fryse den? Kjøleskapet eller kjøkkenbenken? Med plastfoile rundt?Den har ikke krem på foreløpig. Kan noen hjelpe?
Strix Skrevet 13. november 2008 #2 Skrevet 13. november 2008 Gulrotkake blir som regel bare bedre om den står et døgn eller mer. i alle fall den jeg baker. Jeg har hatt den på benken under plastfolie og i kjøleksapet uten noe over, syns den smaker like godt uansett jeg da. Eplekake har jeg pleid å fryse de få gangene jeg har bakt dobbelt.
Gjest Gjest_Stine_* Skrevet 13. november 2008 #3 Skrevet 13. november 2008 Gulrotkake oppbevarer jeg i kjøleskapet med plast over. Den holder seg saftig og god. Eplekake er jeg litt mer usikker på hvordan holder seg, men dersom den ikke skal fryses, så vil jeg tro den også skal stå i kjøleskap med plast over.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå