angara Skrevet 11. november 2008 #1 Skrevet 11. november 2008 (endret) Trenger litt hjelp fra noen som kan dette med baking her... Jeg tenkte jeg skulle lage 200 muffins til bryllupet mitt på nyttårsaften. Det hadde vært så fint å lage de NÅ, slik at når julestria og alt stresset setter inn, så kan de ligge pent i fryseren og ikke skape hodebry. 1: Tåler muffins å bli fryst i 1 1/2 mnd? 2: Hvis ja, kan man så bare ta dem opp fra fryseren og la dem tine i romtemperatur, og så er de spiseklare? 3: Jeg kan virkelig ikke bake, men tenker å kompensere ved å pynte med fin glasur og ha snop og slikt oppå. Dette bør kanskje gjøres rett før servering, altså ikke før man fryser dem? Eller kan jeg fryse dem med glasuren med eventuelle sjokoladebiter på toppen? Jeg regner med at jeg kjøper en haug med ferdigblandinger, slike poser man bare rører ut. Har eksperimentert litt med dem før, og funnet ut at det blir KJEMPEgodt å bruke det som base, men tilsette småting, ha nonstop inni deigen, eller moset banan, og så videre. Håper noen kan hjelpe meg ang frysing. (Heldigvis har vi andre som tar seg av de "viktige" kakene den kvelden... ) Endret 11. november 2008 av angara
Gjest Gjest Skrevet 11. november 2008 #2 Skrevet 11. november 2008 Det går helt fint å fryse muffins så lenge. De bør fryses uten glasur, siden denne kan bli noget snodig når den tiner (klissete og ekkel og lite pen å se på).
angara Skrevet 11. november 2008 Forfatter #3 Skrevet 11. november 2008 Det går helt fint å fryse muffins så lenge. De bør fryses uten glasur, siden denne kan bli noget snodig når den tiner (klissete og ekkel og lite pen å se på). OK, tusen takk for svar!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå