Gjest Gjest Skrevet 10. november 2008 #1 Skrevet 10. november 2008 Pai er kjempegodt, men jeg har aldri laget det selv. Har surfet rundt etter oppskrifter og har nå endt opp som mye mer forvirret enn da jeg startet å søke. I noen brukes det egg + fløte, i andre creme fraiche + egg og i atter andre er det brukt egg + myke oster. Jeg skal lage to paier til en venninnelunsj og vil gjerne lage to forskjellige. I mange av paioppskriftene jeg har funnet her på KG er fyllet bare oppgitt som "..... hell over eggestand..." men som den pai-novisen jeg er trenger jeg oppskrifter med mål og fremgangsmåte. Noen som orker å gi meg fullstendig oppskrift på en pai de vet er god?
Gjest Golden Girl Skrevet 20. desember 2008 #3 Skrevet 20. desember 2008 I denne tråden har jeg skrevet hvordan jeg pleier lage pai: http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=377631 Quiche er en bestemt pai, med ost og skinke og eggefyll. Quiche Lorraine er vel det hele navnet, du får google det så finner du sikkert masse oppskrifter!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå