Aurela Skrevet 7. november 2008 #1 Skrevet 7. november 2008 Hva er egentlig farin? Ser på en oppskrift som trenger farin, og jeg orker ikke å gå i butikken :gjeiper: Kan man bruker sukker i steden for farin? Er ikke farin og sukekr det samme? Har både brunt og hvitt sukker i hus
Aurela Skrevet 7. november 2008 Forfatter #2 Skrevet 7. november 2008 Hehe, det jeg trodde var brunt sukker var brun farin, akkuratt det jeg trengte
Aurela Skrevet 7. november 2008 Forfatter #4 Skrevet 7. november 2008 ...farin ER sukker. Det var jo det jeg engentlig trodde, men siden det stod farin (og ikke sukker) i oppskriften ble jeg litt usikker
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå