Gå til innhold

Steke i smør


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei!

Jeg tittet bak på Melange-smøret jeg bruker til å steke det meste i, og fant ut at det hadde omkring 700kcal pr. 100gr. Da fikk jeg litt sjokk, for å si det slik.

Er det noen som har noen idé om hvor mye av smøret som absorberes av kjøttet? Jeg prøver å gå ned i vekt, og om det virkelig er SÅ masse kalorier i smøret bør jeg kanskje kutte det ut?

Skrevet
Hei!

Jeg tittet bak på Melange-smøret jeg bruker til å steke det meste i, og fant ut at det hadde omkring 700kcal pr. 100gr. Da fikk jeg litt sjokk, for å si det slik.

Er det noen som har noen idé om hvor mye av smøret som absorberes av kjøttet? Jeg prøver å gå ned i vekt, og om det virkelig er SÅ masse kalorier i smøret bør jeg kanskje kutte det ut?

Melange er egentlig ikke smør da, men margarin. Uansett, kjøttet absorberer nok svært lite av det fettet. Og det mister nok noe av sitt eget fett også. Men det ligger kanskje noe smør på utsiden av kjøttet. Alt i alt er dette så utrolig lite at du ikke skal bry deg om det.

Det du heller bør tenke på er sausen som kanskje lages ut av smør eller fløte...

Skrevet
Melange er egentlig ikke smør da, men margarin. Uansett, kjøttet absorberer nok svært lite av det fettet. Og det mister nok noe av sitt eget fett også. Men det ligger kanskje noe smør på utsiden av kjøttet. Alt i alt er dette så utrolig lite at du ikke skal bry deg om det.

Det du heller bør tenke på er sausen som kanskje lages ut av smør eller fløte...

Aha, tusen takk for svar! :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...