Fun Light Skrevet 1. november 2008 #1 Skrevet 1. november 2008 Jeg har lyst til å lage blomkål- og broccoligrateng med ferske grønnsaker fremfor å bruke den fra frysedisken på butikken.. Pleier å slenge oppi bogskinke og bruke det som middag med godt brød ti.. Hvordan lager jeg dette?
Fun Light Skrevet 1. november 2008 Forfatter #3 Skrevet 1. november 2008 Har prøvd, men finner ingenting der...!
Muffinsdilla Skrevet 1. november 2008 #4 Skrevet 1. november 2008 http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift22993.asp http://www.ica.no/FrontServlet?s=mat_inspi...;receptid=70408 To øverste treffene fra Google...("brokkoligrateng") Hehe
Gjest Zia Skrevet 1. november 2008 #5 Skrevet 1. november 2008 Søk på matprat Matprat er den norske statens kjøttproganandasider. Det er helt utrolig at de fremdeles eksisterer. Ettersom dette er sider som er ment å skulle promovere mer kjøttspising, er jeg ikke det minste overrasket over at man ikke finner oppskrifter på grønnsaksgratenger der. http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift22993.asp http://www.ica.no/FrontServlet?s=mat_inspi...;receptid=70408 To øverste treffene fra Google...("brokkoligrateng") Hehe Jeg synes ikke at Google nødvendigvis er særlig bra når man ønsker å finne oppskrifter. Hvis man er en veldig erfaren kokk og dermed kan sile ut dårlige forslag, er det helt OK. Hvis man derimot er en middels erfaren kokk (eller dårligere) har man ingen forutsetninger for å kunne vurdere oppskriftene man finner når man googler. Mitt innspill når det gjelder blomkål- og brokkoligrateng: Sett formen i ovnen når du setter den på slik at den er helt varm når du skal lage gratengen. Kok grønnsakene til de er knapt møre. Lag en vanlig hvit saus (bland inn revet ost hvis du ønsker). Ha grønnsaker og hvit saus i den varme formen, dekk med ost hvis du ønsker, og la stå i ovnen i rundt ti minutter, eller til du synes at den er ferdig. Stekt bacon er veldig godt til.
Glynis Skrevet 1. november 2008 #7 Skrevet 1. november 2008 Jeg gjør akkurat som Zia, eventuelt med litt fullkornsmakaroni og litt purre til.
Gjest Eurydike Skrevet 1. november 2008 #8 Skrevet 1. november 2008 Tips: Forsøk litt gorgonzola eller annen blåskimmelost i gratineringssausen! Kjempegodt sammen med blomkål og brokkoli.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå