Gå til innhold

natchos?


Gjest Gjest_mille_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_mille_*
Skrevet

jeg har ikke laget natchos så mange ganger, men jeg synes alt blir så fort kaldt foreksempel,

så hvordan steke de best? i skål? langform?

mye eller lite ost, blir sånn masse stiv ost til meg på EN plass.(det blir så foooort kalt)

bruker rømme å salsa dipp attåt..

noe annet vi kan bruke, får besøk ikveld av en ny venninde så tenkte jeg skulle fikse dette..

noen som har noen brae ideer?

med tanke på formen, utførelsen og det som er attåt :)))

takker å bukker for alle svar :)

Skrevet

Vi har en ganske svær, tykk ildfastform vi bruker. Chipsene blir jo lunkne ganske fort, men kjøttet holder seg varmt.

Skrevet

*Nachos*

De blir nok fort kalde uansett, med mindre det er 35 grader i stua di ;)

Skrevet

Guacamole er jo kjempegodt til nachos - sånn lager jeg guacamole, men det finnes jo tusen millioner oppskrifter å finne rundt omkring på nettet.

Skrevet
*Nachos*

De blir nok fort kalde uansett, med mindre det er 35 grader i stua di ;)

så bra , da er det ikke bare meg :danse:

men ingen ideer?

Gjest Gjest_gjest_*
Skrevet

Jeg pleier å ha de inni ovnen mens jeg spiser, så tar jeg etterhvert bare. gode og varme nachos hele måltidet :)

  • 1 måned senere...
Skrevet

jegspiste nachos på det lokale bakeriet, å de brukte ikke taco pulver , slik som jeg ALLTID har gjort.

hva kan man blande kjøttdeigen med? er det egen pose for nachos krydder?

Skrevet

Jeg vil tippe at de ikke brukte tacokrydder fra pose siden a) ferdigblandet tacokrydder fra pose er mye dyrere enn å krydre selv og b) tacokrydderposene inneholder fryktelig mye salt, i tillegg til den heller tvilsomme smaksforsterkeren natriumglutamat / MSG.

"Tacokrydder"-smaken får du om du bruker spisskummen, koriander, paprikapulver, cayennepepper, hvitløk og salt... Her er en oppskrift på tacosuppe, blandingsforholdene for krydder der funker bra, syns jeg. (Altså 2 deler spisskummen, osv osv)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...