Gjest karamellen Skrevet 30. oktober 2008 #1 Skrevet 30. oktober 2008 Jeg skrev her i går om karameller.. Vel, nå har jeg laget fra en oppskrift jeg fant, og de ble kjempegode! Har de liggende her, men har lyst å dyppe dem i sjokolade.. Hvordan gjøres dette, noe som vet? Er det bare å smelte sjokoladen og dyppe den i det? Eller gjøres det på noe spesielt vis?
Gjest ts Skrevet 30. oktober 2008 #2 Skrevet 30. oktober 2008 Jeg skrev her i går om karameller.. Vel, nå har jeg laget fra en oppskrift jeg fant, og de ble kjempegode! Har de liggende her, men har lyst å dyppe dem i sjokolade.. Hvordan gjøres dette, noe som vet? Er det bare å smelte sjokoladen og dyppe den i det? Eller gjøres det på noe spesielt vis? ah, og også; blir det vellykka? Om noen vet?
NullHull Skrevet 31. oktober 2008 #3 Skrevet 31. oktober 2008 (endret) Smelt sjokoladen over vannbad, eller enkelt og greit i mikro'n (det gjør jeg ialle fall). Gjør klart et brett med bakepapir. Bruk to gafler og vend en og en karamell i sjokoladen, la de dryppe litt av, og legg de deretter på brettet. Settes kaldt når du er ferdig . Endret 31. oktober 2008 av NullHull
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå