Gå til innhold

La gjærdeigen stå natten over?


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_rådvill_*
Skrevet

Jeg får gjester lørdag formiddag og har tenkt til å lage boller. Kan jeg lage bolledeigen fredag kveld og sette den i kjøleskapet eller la den stå på benken helt til dagen etter? Da blir den stående å heve i kanskje 12 timer. Har noen erfaring med dette?

Skrevet

Har latt gjærdeig stå natta over i kjøleskap, såvidt jeg husker gikk det helt fint. :)

Skrevet

Som *Mim* sier går dette helt fint. Bruk kald væske når du baker. Du trenger heller ikke forheve, bare bak ut bollene og la brettene stå kaldt over natten. Ta dem ut og la etterheve litt lunt en halvtimes tid før de stekes som vanlig.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...