Gjest Gjest Skrevet 29. oktober 2008 #1 Skrevet 29. oktober 2008 Skulle egentlig bruke en buljongterning oppi, men oppdaget nettopp at jeg ikke har det. Noen tips til krydder o.l jeg kan bruke i stedet?
Gjest Gjest Skrevet 29. oktober 2008 #2 Skrevet 29. oktober 2008 Hva slags kjøtt skal du ha i? Det kan bli ganske bra kraftsmak av at kjøttet koker med. Også kan du ha i en bit av det grønne på purren, gjerne sammen med timian og persillestilker (dette tar du ut etterpå). Grønnsaker som sellerirot, løk o.l gir også smak til krafta, så det er kanskje ikke så viktig med den buljongterningen Jeg pleier å krydre med timian og kanskje salvie, evt rosmarin (hører vel ikke helt hjemme, kommer an på hva annet jeg har oppi). Noen ganger freser jeg grønnsakene og evt kjøttet i olje, timian og hvitløk i starten.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå