Gå til innhold

Tips til smakstilsetning i lapskaus


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skulle egentlig bruke en buljongterning oppi, men oppdaget nettopp at jeg ikke har det.

Noen tips til krydder o.l jeg kan bruke i stedet?

Skrevet

Hva slags kjøtt skal du ha i? Det kan bli ganske bra kraftsmak av at kjøttet koker med. Også kan du ha i en bit av det grønne på purren, gjerne sammen med timian og persillestilker (dette tar du ut etterpå). Grønnsaker som sellerirot, løk o.l gir også smak til krafta, så det er kanskje ikke så viktig med den buljongterningen :) Jeg pleier å krydre med timian og kanskje salvie, evt rosmarin (hører vel ikke helt hjemme, kommer an på hva annet jeg har oppi). Noen ganger freser jeg grønnsakene og evt kjøttet i olje, timian og hvitløk i starten.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...