Gjest Gjest Skrevet 29. oktober 2008 #1 Skrevet 29. oktober 2008 Skal lage en oppskrift nå hvor det står jeg må bruke rivjern, eller helst kjøkkenmaskin.. Jeg har dessverre ikke kjøkkenmaskin. Men hvordan skal jeg rive det? Har nemlig kun et lite rivjern, hvor det kommer ut veldig smått. Er det slik det blir om man putter det i kjøkkenmaskin? Eller blir det slike større "flak"? Det er forresten sjokoladetrøfler jeg skal lage..
onyx Skrevet 29. oktober 2008 #2 Skrevet 29. oktober 2008 Hva skal du bruke sjokoladen til? Skal den smeltes eller brukes som pynt? Hvis den skal smeltes vil jeg tro at du like greit kan hakke den fint med en kniv. Hvis det er til pynt vil jeg tro at finrevet sjokolade fint kan brukes, eventuelt kan du skrape/skjære tynne flak av sjokoladen med en skarp kniv.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå