Gjest TS Skrevet 29. oktober 2008 #1 Skrevet 29. oktober 2008 Har karbonade av elg i fryseren - hva kan jeg lage av denne? Trenger noen tips...
Antoinette Skrevet 29. oktober 2008 #2 Skrevet 29. oktober 2008 Elgkarbonader er jo helt nydelig. Bruk egg, fløte og kavring i dem
Gjest Gjest_nessi_* Skrevet 30. oktober 2008 #3 Skrevet 30. oktober 2008 Er faktisk godt på pizza (brukte det av feiltagelse en gang). Også godt i gryteretter.
Brunhilde Skrevet 30. oktober 2008 #4 Skrevet 30. oktober 2008 Godt til taco som lett blir veldig fett med vanlig kjøttdeig.
Gjest Faerie Skrevet 30. oktober 2008 #5 Skrevet 30. oktober 2008 Har samme bruksområde som vanlig karbonadedeig/kjøttdeig. Elastica har en oppskrift på suppe som er utrolig enkel og god: Brun kjøttdeig og løk, tilsett ca en liter kraft (buljong kan brukes, f.eks. oksebuljong), en boks hakka tomater og fløte, la det koke opp/bli varmt. Serveres med et strø revet ost over, godt brød til. Jeg pleier å krydre med litt timian.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå