TessaRosa Skrevet 28. oktober 2008 #1 Del Skrevet 28. oktober 2008 1. desember begynner jeg å servere julekaker til mine gjester i et ferdig julepyntet hus. Når kan jeg begynne på baksten? Er det noen som vet hvor lenge f.eks Delfiakake, tørrkaker, blonder og andre julekaker kan stå? Begynner å bli litt ivrig - har så julestemning! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane F. Skrevet 28. oktober 2008 #2 Del Skrevet 28. oktober 2008 Midten på november må da vre en god tid å begynne? hvis du skal bake slikt som lefser og flattbrød kan du begynne i dag:P Alt som er tørre kaker tåler å stå lenge så lenge de ikke blir utsatt for fukt, da slamner de. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 29. oktober 2008 #3 Del Skrevet 29. oktober 2008 Småkaker kan fryses, og da er de som ferske når de blir tatt opp. Det gjør en husmoderlig vennine av meg hvert år. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_mocca_* Skrevet 29. oktober 2008 #4 Del Skrevet 29. oktober 2008 Det går ann å begynne med noe nå; du kan lage delfiakake,julekake og kransekake og putte det i fryseren,holder seg veldig godt da. Tørre kaker ville jeg begynt med i slutten av november og oppbevare det på tette bokser. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mmmSjokolade Skrevet 31. oktober 2008 #5 Del Skrevet 31. oktober 2008 Begynner vanligvis til advent. Baker akkurat så mye som jeg rekker, og vi spiser det etter hvert. Blir så mye mat i julen likevel at det er litt koselig å spise småkaker mens man venter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå