Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

1. desember begynner jeg å servere julekaker til mine gjester i et ferdig julepyntet hus.

Når kan jeg begynne på baksten?

Er det noen som vet hvor lenge f.eks Delfiakake, tørrkaker, blonder og andre julekaker kan stå?

Begynner å bli litt ivrig - har så julestemning!

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Midten på november må da vre en god tid å begynne?:) hvis du skal bake slikt som lefser og flattbrød kan du begynne i dag:P

Alt som er tørre kaker tåler å stå lenge så lenge de ikke blir utsatt for fukt, da slamner de.

Skrevet

Småkaker kan fryses, og da er de som ferske når de blir tatt opp. Det gjør en husmoderlig vennine av meg hvert år.

Gjest Gjest_mocca_*
Skrevet

Det går ann å begynne med noe nå; du kan lage delfiakake,julekake og kransekake og putte det i fryseren,holder seg veldig godt da. Tørre kaker ville jeg begynt med i slutten av november og oppbevare det på tette bokser.

Skrevet

Begynner vanligvis til advent. Baker akkurat så mye som jeg rekker, og vi spiser det etter hvert. Blir så mye mat i julen likevel at det er litt koselig å spise småkaker mens man venter.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...