Gjest Ethereal Skrevet 13. juni 2003 #1 Del Skrevet 13. juni 2003 kan noen hjelpe? normalt sett elsker jeg å lage mat, men nå er inspirasjonen borte. I det siste har det blitt mye wok, og thailandsk, men jeg har lyst til å lage noe nytt i kveld. Jeg er glad i råvarer, og vil helst ikke bruke halvfabrikata av noe slag. I tillegg er jeg glad i urtekrydder og ikke for sterk mat. Italiensk mat i alle varianter er favoritten. Helst ikke for tungt eller mektig.... Noen forslag?? Vi har to flasker med italiensk vin stående, så italiensk hadde passet perfekt..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 13. juni 2003 #2 Del Skrevet 13. juni 2003 Pasta Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Liten Skrevet 13. juni 2003 #3 Del Skrevet 13. juni 2003 Din italienske rødvin høres ut som om den lengter til min pasta med tomat og bacon! :kgsmil: pasta med bacon og parmesan-/tomatsaus • 2 fedd hvitløk, finhakket eller revet • 2 pk bacon, skåret i små biter • 3 chili, finhakket uten kjerner • masse tomater (ca 10-12(?) normalt store • ”en del” fersk revet parmesan • olivenolje, nykvernet pepper, evt salt, litt tørket oregano (ikke mye), fersk hakket basilikum Varm litt olivenolje i wok eller stekepanne og surr bacon, hvitløk og chili på litt over middels varme. Ha i tomatene etter hvert som de er ferdig hakket, tilsett litt oregano og pepper. la surre i ca 10 minutter før du evt smaker til med litt salt. Tilsett revet parmesan og rør godt så den smelter og gjør sausen litt kremet. Hakket frisk basilikum tilsettes like før servering. Serveres med ”stor” pasta – penne, tagliatelle eller lignende. Sausen etter oppskriften her bør rekke til 3 porsjoner. Enjoy! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleBille Skrevet 13. juni 2003 #4 Del Skrevet 13. juni 2003 Foreslår enkel kyllingform medd bacon... Skjær kyllingfilet i biter - og stek Stek bacon i biter (klipp hver lengde i 2-3 deler) Legges i en form sammen med cherrytomater og små ferske mozarellakuler.. Dryss med pinjekjerner eller cashewnøtter Stekes/varmes i ovnen 10-15 minutter - serveres med enkel grønn salat evt. ris og gjerne hvitløksbrød... Er bare nydelig.... : Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå