Gjest Gjest_rose_* Skrevet 26. oktober 2008 #1 Skrevet 26. oktober 2008 Hei, Har halvparten av en vinplaske igjen fra forrige helg stående i kjøleskapet. Er det ok å bruke i matlaging (til pastakjøttsaus) i løpet av førstkommende uke? Hvor lenge kan en flaske stå før man bruker den til matlaging generelt? Den har skrukork og har stått i kjøleskapet altså. På forhånd takk for hjelpen!
Brunhilde Skrevet 26. oktober 2008 #2 Skrevet 26. oktober 2008 Jeg hadde smakt på bittelitt, bare en sup, og hvis den ikke smaker "eddik" ville jeg brukt den. Det er veldig lurt å fryse vinrester i isterningposer, så har du alltd til en ekstra smak på sauser eller supper.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå