Gå til innhold

en uke gammel vin i kjøleskap


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_rose_*
Skrevet

Hei,

Har halvparten av en vinplaske igjen fra forrige helg stående i kjøleskapet. Er det ok å bruke i matlaging (til pastakjøttsaus) i løpet av førstkommende uke? Hvor lenge kan en flaske stå før man bruker den til matlaging generelt? Den har skrukork og har stått i kjøleskapet altså.

På forhånd takk for hjelpen!

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg hadde smakt på bittelitt, bare en sup, og hvis den ikke smaker "eddik" ville jeg brukt den.

Det er veldig lurt å fryse vinrester i isterningposer, så har du alltd til en ekstra smak på sauser eller supper.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...