Rapitap Skrevet 12. juni 2003 #1 Del Skrevet 12. juni 2003 Uhm...jeg har en nan deig til heving, men har nå mistet lysten på å fortsette med å lage nan brødene. Kan jeg hive deigen i frysen?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rapitap Skrevet 12. juni 2003 Forfatter #2 Del Skrevet 12. juni 2003 uhmm....ja, tusen takk for alle svar, dere har peiling asså! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Poirot Skrevet 12. juni 2003 #3 Del Skrevet 12. juni 2003 Dreper man ikke gjæren da? Kanskje de kan halvstekes? Men du har vel bestemt deg for lenge siden nå.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbær Skrevet 13. juni 2003 #4 Del Skrevet 13. juni 2003 Tror du må halvsteke dem i det minste;) Kan ikke tenke meg at fryst deig funker etter tining... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 13. juni 2003 #5 Del Skrevet 13. juni 2003 Det går helt fint gjær tåler nemlig å fryses, men ikke å bli oppvarmet. JEg bruker å lage rundstykkedeig på kaldt vann, og la den heve over natten i kjøleskapet. Så på morningen setter jeg bare på ovnen, og når jeg er ferdig i dusjen er ovnen varm, og mens jeg kler på meg steker rundstykkene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå