Rapitap Skrevet 12. juni 2003 #1 Skrevet 12. juni 2003 Uhm...jeg har en nan deig til heving, men har nå mistet lysten på å fortsette med å lage nan brødene. Kan jeg hive deigen i frysen??
Rapitap Skrevet 12. juni 2003 Forfatter #2 Skrevet 12. juni 2003 uhmm....ja, tusen takk for alle svar, dere har peiling asså!
Gjest Poirot Skrevet 12. juni 2003 #3 Skrevet 12. juni 2003 Dreper man ikke gjæren da? Kanskje de kan halvstekes? Men du har vel bestemt deg for lenge siden nå....
jordbær Skrevet 13. juni 2003 #4 Skrevet 13. juni 2003 Tror du må halvsteke dem i det minste;) Kan ikke tenke meg at fryst deig funker etter tining...
Gjest gjest1 Skrevet 13. juni 2003 #5 Skrevet 13. juni 2003 Det går helt fint gjær tåler nemlig å fryses, men ikke å bli oppvarmet. JEg bruker å lage rundstykkedeig på kaldt vann, og la den heve over natten i kjøleskapet. Så på morningen setter jeg bare på ovnen, og når jeg er ferdig i dusjen er ovnen varm, og mens jeg kler på meg steker rundstykkene.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå