Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Uhm...jeg har en nan deig til heving, men har nå mistet lysten på å fortsette med å lage nan brødene. Kan jeg hive deigen i frysen??

:roll:

Skrevet

uhmm....ja, tusen takk for alle svar, dere har peiling asså!

Gjest Poirot
Skrevet

Dreper man ikke gjæren da? Kanskje de kan halvstekes? Men du har vel bestemt deg for lenge siden nå....

Skrevet

Tror du må halvsteke dem i det minste;) Kan ikke tenke meg at fryst deig funker etter tining...

Gjest gjest1
Skrevet

Det går helt fint gjær tåler nemlig å fryses, men ikke å bli oppvarmet.

JEg bruker å lage rundstykkedeig på kaldt vann, og la den heve over natten i kjøleskapet. Så på morningen setter jeg bare på ovnen, og når jeg er ferdig i dusjen er ovnen varm, og mens jeg kler på meg steker rundstykkene.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...